fbpx

Advertising

Met behulp van Advertising kunnen wij jouw doelgroep nog beter bereiken. Door onze kennis, ervaring en data kunnen wij jouw perfecte klanten bereiken, weten wij waar ze actief zijn en op welke content zij reageren.

Deze campagnes zetten wij uit op o.a. Social Media, Native Advertising (CNN, NU.nl, LadBible, TMG) maar ook bij de nieuwere platforms zoals Snapchat, TikTok en Instagram TV.

Strategy

Merken en bedrijven groeien vaak in een langzaam tempo. Vaak met behulp van duidelijke richtlijnen die al jaren vertrouwd zijn bij bedrijven. De technologie en trends vernieuwen zich elk moment, hier spelen wij dan ook op in. We maken gebruik van de nieuwste platforms, content en data.

Creative

Om de juiste doelgroep aan te spreken is de juiste content nodig. Wij weten wat er speelt in jouw branche, wat de klant wilt zien en hoe wij jouw identiteit vertalen naar de klant. Samen maken we content van kwaliteit om uw identiteit te verstevigen. 

Waarom Achievr?

Door onze kennis, ervaring en data kunnen wij voor jouw bedrijf de juiste doelgroep bereiken. Dit doen we door onze campagnes anders aan te pakken. We maken gebruik van de nieuwste trends omtrent marketing, social platforms en creatieve content.

Marketing is het delen van een ervaring, gevoel en passie. Jouw doelgroep bereiken, vasthouden en een goed verhaal vertellen is precies wat wij voor je doen.