fbpx

Advertising

Met behulp van Advertising kunnen wij jouw doelgroep nog beter bereiken. Door onze kennis, ervaring en data kunnen wij jouw perfecte klanten bereiken, weten wij waar ze actief zijn en op welke content zij reageren.

Deze campagnes zetten wij uit op o.a. Social Media, Native Advertising (CNN, NU.nl, LadBible, TMG) maar ook bij de nieuwere platforms zoals Snapchat, TikTok en Instagram TV.

Strategy

Online marketing zou natuurlijk niks zijn zonder dat er geadverteerd wordt. Adverteren is het puntje waar Achievr onder andere enorm in uitblinkt. Door onze strategie├źn op het gebied van online advertising weten wij altijd een winnende campagne de online-wereld in te schieten. Wij weten hoe we de juiste doelgroep kunnen bereiken en hebben hier de strategische middelen voor. De technologie en trends vernieuwen zich elk moment, hier spelen wij dan ook op in. We maken gebruik van de nieuwste platforms, content en data.

Creative

Content is een zeer belangrijk onderdeel van online advertising. Wij weten wat er speelt in jouw branche, wat de klant wil zien en hoe wij jouw identiteit vertalen naar de klant. Dit gaat vaak zo ver dat wij zelfs rekening houden met welke kleuren het beste aanslaan op de jouw doelgroep om deze doelbewust terug laten komen in de advertenties. Door onze ervaring weten wij wat wel en niet werkt, en dit delen wij graag met onze klanten.

Waarom Achievr?

Online marketing en advertising is een vak apart. Achievr heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een bedrijf met expertise op het gebied van online marketing en advertising. We maken gebruik van de nieuwste trends omtrent marketing & advertising, social platforms en creatieve content. Daarnaast heeft Achievr een zorgvuldig geselecteerd aantal partners om op elk gebied de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Marketing is het delen van een ervaring, gevoel en passie. Jouw doelgroep bereiken, vasthouden en een goed verhaal vertellen is precies wat wij voor je doen. Achievr heeft veel succesverhalen om te vertellen. Neem je contact met ons op zodat we deze met je kunnen delen?

Marketing is het delen van een ervaring, gevoel en passie. Jouw doelgroep bereiken, vasthouden en een goed verhaal vertellen is precies wat wij voor je doen.